Presentation av SHS-styrelsen

Successivt kommer vi här på hemsidan att presentera styrelsen för Spelarföreningen Handboll Sverige. Den består av Arne Johansson, Fredrik Brokopp, David Wattström, Sabina Jacobsen, Mikael Appelgren, Johanna Ahlm och Jim Andersson.

Först ut är vice ordföranden Fredrik Brokopp.

Namn: Fredrik Brokopp

Bor: Höganäs

E-post: brokopp_f@hotmail.com

Ålder: 42

Yrke: Polisinspektör & ordförande för Polisförbundet i nordvästra Skåne

Familj: Fru och två barn, 11 och 8 år

Handbollsbakgrund: HK Drott, IFK Trelleborg, Alstermo IF, OV Helsingborg

Bästa handbollsminne: Kval till Champions League med Drott och guld i nordiska mästerskapen med polislandslaget.

Roll i SHS: Ny i styrelsen som vice ordförande

Hur kommer det sig att du engagerar dig i SHS? Ett alldeles utmärkt sätt att kombinera mitt intresse för handboll och fackliga frågor.

Vad vill du åstadkomma? Jag hoppas få vara med och hjälpa SHS ta nästa steg för att bli svenska elithandbollsspelares röst gentemot liga, förbund och föreningar.

Varför bör alla elitspelare vara medlemmar? För att ge oss och sig själv chansen att vara med och utveckla och påverka svensk handboll mot en ännu mer professionell verksamhet. Genom att bli medlem för SHS blir spelarnas röst samlad och en tydlig part i det gemensamma arbetet.

Framtid och vision för SHS: Vara med och bidra till en spelarförening och facklig organisation som utvecklas och blir en naturlig del att vara med i som handbollsspelare på elitnivå. På så vis också kunna vara med och bidra till bättre villkor för er spelare och medlemmar.