Sätter punkt efter 25 år

Idag gör jag min sista dag som handbollsarbetare.

Det började 1996 som ordförande i Alingsås HK, därefter som kanslichef för Herr Elit Handboll (Svensk Elithandboll) och sedermera som ordförande i Spelarföreningen Handboll Sverige.

Inför dagens årsmöte med spelarföreningen meddelades valberedningen, redan tidigt i våras, att jag inte stod till förfogande för ännu ett omval.

Detta innebär att jag nu sätter punkt efter 25 år i handbollens tjänst.

Det har varit intensiva och krävande, men helt fantastiska, år. Jag har träffat många härliga människor såväl i samband med det dagliga arbetet som i inspirerande nätverk och vid stora evenemang och mästerskap.

Tack till er alla som jag haft privilegiet att samarbeta med och för de varaktiga relationer som har skapats under mina handbollsår. Jag tar med mig många fina minnen och vänner från denna tid.

När jag nu checkar ut från handbollen för gott så gör jag det med vemod, såklart, men också med tillfredsställelse och stolthet.

Genom åren har jag fått många glada tillrop och tecken på uppskattning över det arbete och engagemang som lagts ner.

Jag är oerhört tacksam över att, i någon mening, ha fått bidra till utvecklingen av elithandbollen, såväl sportsligt som medialt och, inte minst, genom att verka för bättre villkor och trygghet sett ur spelarnas perspektiv.

Tack för mig och hej!

// Arne